Новини

06 Березень 16:28
Відбувся семінар-навчання на тему: «Біобезпека, діагностика, епізоотологія та заходи при АЧС»
Відбувся семінар-навчання на тему: «Біобезпека, діагностика, епізоотологія та заходи при АЧС»

02-03 березня 2017 року на базі Немирівської та Хмільницької районних державних лікарень ветеринарної медицини проводився семінар-навчання на тему: «Біобезпека, діагностика, епізоотологія та заходи при АЧС».

В семінарі прийняли участь спеціалісти Держпродспоживслужби, Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, управлінь Держпродспоживслужби в районах та містах, начальники районних та міських державних лікарень ветеринарної медицини, директори регіональної та міжрайонних державних лабораторій ветеринарної медицини.

Учасників наради поінформували про ситуацію в світі та Україні щодо африканської чуми свиней. Розглянуто та обговорено питання основ біобезпеки свиногосподарств, заходів щодо недопущення поширення та ліквідації АЧС, діагностику захворювання та правила відбору патматеріалу.

Під час семінару учасники наради ознайомились з матеріально-технічною базою Немирівської та Хмільницької районних державних лікарень ветеринарної медицини, в тому числі дезінфекційною технікою.

 

Записатись
Подати скаргу