Про управління
- Загальний реєстр операторів ринку по Вінницькій області
- Реєстр операторів потужностей (об'єктів), що використовуються для промислового вирощування (розведення) тварин
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини складається з таких структурних підрозділів:
- відділ безпечності харчових продуктів та кормів;
- відділ державного контролю;
- відділ організації протиепізоотичної роботи.
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини:
- забезпечує реалізацію державної політики у галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ідентифікації та реєстрації тварин;
- здійснює відповідно до закону державного ветеринарно-санітарного контролю, державний нагляд (контроль) за здоров’ям та благополуччям тварин, безпечністю та окремими показниками якості харчових продуктів, якістю неїстівних продуктів тваринного походження, репродуктивним матеріалом, племінною справою у тваринництві, біологічними продуктами, патологічним матеріалом, ветеринарними препаратами, субстанціями, кормовими добавками, преміксами, кормами, застосуванням санітарних та ветеринарно-санітарних заходів щодо охорони в межах компетенції території України від проникнення хвороб тварин з території інших держав або карантинних зон.