Новини

15 Травень 11:27
Відбулась щорічна стратегічна сесія "Консолідація зусиль ІГКР та Держпродспоживслужби щодо попередження появи сексистської реклами"!
Відбулась щорічна стратегічна сесія "Консолідація зусиль ІГКР та Держпродспоживслужби щодо попередження появи сексистської реклами"!

Протягом 10-12 травня 2023 року пройшла щорічна стратегічна сесія "Консолідація зусиль Індустріального Гендерного Комітету з Реклами та Держпродспоживслужби щодо попередження появи сексистської реклами", організована ІГКР в партнерстві з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, яка зібрала представників Управлінь захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Держпродспоживслужби з усіх регіонів України у м. Берегове.

Протягом трьох днів учасники обмінювались досвідом роботи, активно працювали над вдосконаленням своїх знань та обговорювали плани щодо співпраці, зокрема були розглянуті питання щодо:

  • підсумків роботи ІГКР та Держпродспоживслужби протягом 2022 року та особливостей роботи під час війни;
  • визначення критеріїв Стандарту недискримінаційної реклами;
  • реклами як складової системи маркетингових комунікацій;
  • використання сексистського контенту в соціальній рекламі та у комунікаціях волонтерських об'єднань.

Сьогодні для України дотримання чинного рекламного законодавства є надзвичайно важливим, адже це невід'ємна складова у формуванні спільних з цивілізованими та розвиненими країнами цінностей на шляху до євроінтеграції.

 

 

Записатись
Подати скаргу