Новини

13 Жовтня 11:13
Про якість питної води в централізованій мережі міста Вінниця
Про якість питної води в централізованій мережі міста Вінниця

Фахівцями Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області здійснюється контроль за якістю питної води, яка подається в централізовану мережу міста.

У вересні поточного року фахівцями було відібрано 4 проби питної води на об’єктах КП "Вінницяоблводоканал" (резервуарах чистої води водопровідноЇ станції, насосних станціях третіх підйомів "Вишенька", "Старе місто", водорозбірній колонці по 2-му провулку Кар’єрному, 10) та 10 проб питної води в лікувально-профілактичних закладах міста, які були доставлені у Вінницьку регіональну державну лабораторію Держпродспоживслужби для здійснення лабораторного аналізу.

За результатами лабораторних досліджень встановлено, що якість води по мікробіологічним та фізико-хімічним показникам відповідає санітарним вимогам, але якість води 3-х проб в 2-х лікувальних закладах не відповідала нормативним значенням по запаху, який становив 3 бали, при нормі не більше 2 балів, в зв’язку з чим на адреси керівників лікарень були підготовлені відповідні листи.

За інформацією адміністрацій закладів, при повторних лабораторних дослідженнях, якість води відповідала санітарним нормам. 

 

 

Записатись
Подати скаргу