Новини

17 Лютий 10:13
Представники Гайсинського районного управління Держпродспоживслужби здійснили робочий візит до Дашівської ТГ
 Представники Гайсинського районного управління Держпродспоживслужби здійснили робочий візит до Дашівської ТГ

У зв'язку із введенням в дію структури та штатного розпису Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області до Гайсинського районного управління увійшло 14 територіальних громад.

З метою налагодження роботи між органами місцевого самоврядування та Держпродспоживслужбою, з ініціативи начальника Гайсинського районного управління Наталії Губко, проводяться виїзні зустрічі.

Так, 15 лютого 2023 року проведено виїзну зустріч на базі Дашівської територіальної громади, у якій взяли участь: начальник Гайсинського районного управління Наталія Губко, заступник начальника управління-начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Сергій Когут, заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Юлія Покотило, начальник Гайсинської районної лікарні ветеринарної медицини Віталій Коновал, голова Дашівської ТГ Сергій Тітаренко, перший заступник голови Дашівської ТГ Володимир Любаревич, керівники відділів селищної ради та старости сіл.

В ході засідання присутні обговорили питання співпраці між управлінням Держпродспоживслужби та органами місцевого самоврядування Дашівської територіальної громади, зокрема санітарне та ветеринарне благополуччя громади, стан організації роботи закладів з обігу продуктів харчування (в першу чергу тих, що займаються організацією харчування дітей в закладах дошкільної та середньої освіти), стану водопостачання громади та утилізації відходів.

Окрім того, було вивчено проблемні питання, що потребують вирішення в найкоротші терміни та намічено попередні кроки щодо їх вирішення.

 

Записатись
Подати скаргу