Новини

23 Травень 14:55
Держпродспоживслужба взяла участь в розробці освітньо-професійної програми для студентів ВСП "ВТЕФК ДТЕУ"
Держпродспоживслужба взяла участь в розробці освітньо-професійної програми для студентів ВСП "ВТЕФК ДТЕУ"

Сьогодні, 23 травня 2023 року, на базі ВСП "Вінницького торговельно-економічного фахового коледжу Державного торговельно-економічного університету" пройшла зустріч начальника Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Юлії Білик зі студентами навчального закладу.

Під час заходу Юлія Білик презентувала освітній міні-проект "Я-споживач очима дітей", який був розроблений спеціалістами Головного управління з метою підвищення обізнаності споживачів щодо їхніх прав та надання інструментів для їх ефективного відстоювання.

В ході презентації студентам було запропоновано розв'язати впізнавані ситуації щодо порушення споживацьких прав та визначити алгоритм дій, спираючись на отримані знання.

Окремо варто зазначити, що під час зустрічі було затверджено освітньо-професійну програму за напрямком "Товарознавство та логістична діяльність" для здобувачів освіти за спеціальністю "Підприємництво та торгівля", участь у розробці якої також брала Юлія Білик.

Ми дуже радіємо результатам такого співробітництва, адже лише за умови взаємодії освітян та досвідчених практиків можна створити навчальну програму з високим ступенем релевантності.

 

 

Записатись
Подати скаргу