Новини

15 Вересень 12:37
Щодо доповнення переліку адміністративних послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг
Щодо доповнення переліку адміністративних послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2021 року № 969-р «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. № 523» до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. № 523 «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» внесено зміни, зокрема ПЕРЕЛІК адміністративних послуг органів виконавчої влади та адміністративних послуг, що надаються органами місцевого самоврядування у порядку виконання делегованих повноважень, які є обов’язковими для надання через центри надання адміністративних послуг викладено в новій редакції.

До Переліку за порядковим номером 248 внесено Державну реєстрацію потужностей оператора ринку (Закон України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”), за порядковим номером 249 Внесення змін до відомостей Державного реєстру потужностей операторів ринку, за порядковим номером 250 Внесення відомостей про припинення використання потужності до Державного реєстру потужностей операторів ринку використання потужності, за порядковим номером 251 Затвердження експортної потужності.

Доводимо до відома суб’єктів господарювання, що зазначені послуги будуть надаватися Головним управлінням Держпродспоживслужби у Вінницькій області на підставі документів, які будуть надходити через центри надання адміністративних послуг.

 

Записатись
Подати скаргу