Новини

18 Квітень 14:21
На Вінниччині спеціалісти Держпродспоживслужби обстежили пункт тимчасового перебування ВПО
На Вінниччині спеціалісти Держпродспоживслужби обстежили пункт тимчасового перебування ВПО

17 квітня 2024 року заступник начальника управління-начальник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Людмила Крутікова та головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вінницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Марина Іванчикова здійснили моніторингове обстеження пункту тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, який розташований на базі КУ "ЦНСП відділення тимчасового проживання" Вороновицької селищної ради.

Даний пункт розміщення повністю облаштований та пристосований для проживання людей. Приміщення закладу забезпечені холодною та гарячою проточною водою, побутовим холодильним та технологічним обладнанням, кухонним та столовим посудом, мийними та дезінфікуючими засобами. Для забезпечення дотримання правил особистої гігієни є санітарний вузол з умивальником, душові кімнати. Спальні та житлові приміщення забезпеченні необхідним обладнанням, твердим та м'яким інвентарем відповідно призначення, який знаходиться у задовільному санітарно-технічному стані. Для приготування та вживання їжі є кухня з усім необхідним обладнанням.

Окрім того, в ході моніторингового обстеження спеціалісти здійснили відбір проб води на безкоштовній основі для здійснення дослідження питної води на фізико-хімічні та мікробіологічні показники.

 

Записатись
Подати скаргу