Новини

03 Грудень 09:06
Засідання ради стейкхолдерів ВНАУ відбулось в ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області - обговорили напрямки співпраці та надання баз для практичного навчання студентів
Засідання ради стейкхолдерів ВНАУ відбулось в ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області - обговорили напрямки співпраці та надання баз для практичного навчання студентів

02 грудня 2020 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області відбулось чергове засідання ради стейкхолдерів зі спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Вінницького національного аграрного університету.

На порядку денному були обговорені питання щодо освітньої програми із спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза", головував начальник Головного управління Григорій Сидорук.

Декан факультету Владлен Ушаков представив основні складові освітньої програми. Увагу було зосереджено на особливостях фахових компетентностей спеціальності та навчальних планів.

Також, в обговоренні взяли участь члени ради стейкхолдерів, а саме - начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Володимир Павлущик, начальник Літинського районного управління Держпродспоживслужби Михайло Липкань та начальник Хмільницького районного управління Василь Грушко.

В ході обговорення було внесено корективи та пропозиції щодо окремих складових освітньої програми, а саме - до навчально-методичного та матеріально-технічного забезпечення навчального процесу зі спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".

Окрім того, відбулось обговорення забезпечення практичного навчання студентів. Діючі угоди про надання баз виробничих практик для студентів районними управліннями та ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області дають можливість не тільки проходження студентами якісного практичного навчання, а й майбутнього працевлаштування.

Записатись
Подати скаргу