Новини

23 Грудень 14:37
З 1 січня набуває чинності новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти
З 1 січня набуває чинності новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти

Повідомляємо, що з 01 січня 2021 року набуває чинності новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти (далі-Регламент), затверджений Наказом Міністерства охорони здоров'я України, № 2205 від 25 вересня 2020 року, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 листопада 2020 року за № 1111/35394, який визначає медичні вимоги безпеки (правила і норми) щодо освітнього середовища у закладах загальної середньої освіти усіх типів і є обов’язковим для виконання.

Засновник (засновники) та керівник закладу освіти є відповідальними за дотримання вимог цього Регламенту.

Таким чином, при здійсненні планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) в загальноосвітніх закладах, фахівці Держпродспоживслужби будуть контролювати виконання вимог Регламенту.

За відповідними роз’ясненнями пропонуємо звертатися до структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, за необхідності можуть бути організовані та проведені відповідні навчання (семінари).

Телефон для отримання інформації в ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області: (0432) 65-88-00, внутрішній номер 264 - головний спеціаліст Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Алевська Ольга Миколаївна. 

Записатись
Подати скаргу