Новини

23 Березень 15:38
В Турбівській ТГ спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для працівників освітніх закладів
В Турбівській ТГ спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для працівників освітніх закладів

22 березня 2021 року спеціалісти Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели семінар-навчання для керівників, медичних сестер та працівників харчоблоків освітніх закладів Турбівської ТГ та розглянули вимоги оновленого Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 року №2205.

Спеціалісти Держпродспоживслужби надали детальні роз'яснення щодо змін, які відбулися в організації класного простору, в організації середовища для дітей, а також - навчальному навантаженні та медичному обслуговуванні.

Окремо було наголошено на низці новацій, які відбулися в харчуванні школярів та переліку продуктів харчування і страв, які заборонені до продажу в шкільних буфетах.

Також, фахівці відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини надали консультативну допомогу керівникам закладів освіти щодо розробки та впровадження системи НАССР на харчоблоках.

Після закінчення заходу на електронні адреси присутніх було розіслано низку інформаційних документів: діючі накази стосовно харчування; нові Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти; презентацію.

 

 

 

 

Записатись
Подати скаргу