Новини

21 Січень 11:02
В Козятинському районі майже 8% суб'єктів господарювання не дотримуються виконання протиепідемічних вимог
В Козятинському районі майже 8% суб'єктів господарювання не дотримуються виконання протиепідемічних вимог

Фахівцями Козятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводиться щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики коронавірусної хвороби.

До моніторингових перевірок залучаються представники поліції, міської ради та місцевої преси.

З початку 2021 року обстеженнями було охоплено 177 суб’єктів господарювання, порушення виявили на 14 об’єктах, що становить 7,9%.

Найпоширенішими порушеннями виявились: відсутність письмових оголошень в громадському транспорті щодо необхідності використання пасажирами ЗІЗ та неналежне користування ЗІЗ відвідувачами магазинів.

Як результат, направлено 14 пропозицій про усунення виявлених недоліків суб’єктам господарювання, надіслано 1 інформаційний лист в органи влади та 1 в поліцію.

Необхідно зазначити, що під час проведення моніторингових перевірок спеціалістами Управління проводиться роз’яснювальна робота з працівниками установ щодо правил дотримання протиепідемічного режиму в період карантину. Впродовж поточного місяця було проведено 76 бесід, в місцевих газетах та на офіційних сайтах ОТГ розміщено 7 статей.

 

Записатись
Подати скаргу