Новини

03 Лютий 10:56
В Іллінецькому районі фахівці Держпродспоживслужби перевірили заклади для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю
В Іллінецькому районі фахівці Держпродспоживслужби перевірили заклади для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю

02 лютого 2021 року фахівцями Іллінецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, спільно з представниками органів місцевого самоврядування, Управління соціального захисту населення та охорони здоров'я Іллінецької міської ради, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій та лікарем Іллінецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини, проведені комісійні обстеження закладів сфери соціального захисту населення.

Перевірені заклади розташовані та зареєстровані на території Іллінецької міської територіальної громади і відносяться до комунальної та приватної форм власності. В зазначених закладах постійно перебувають або проживають особи похилого віку та особи з інвалідністю.

Перевірено благодійну організацію "Благодійний фонд "Віфанія" та КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування населення" Іллінецької міської ради. Під час перевірки особливу увагу фахівці звертали на наявність в надавачів послуг статутних документів, дотримання санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

За результатами проведених заходів грубих порушень у діяльності надавачів соціальних послуг не виявлено.

 

Записатись
Подати скаргу