Новини

18 Січень 10:36
В Барському районі з 58 перевірених об'єктів майже 9 % не виконують карантинні заходи належним чином
В Барському районі з 58 перевірених об'єктів майже 9 % не виконують карантинні заходи належним чином

Фахівцями Барського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводиться щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики коронавірусної хвороби.

В період з 11 по 17 січня 2021 року спеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, за участю представників КЗ БМР "Муніципальна варта", проведено 58 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання різних форм власності та виявлено порушення протиепідемічних вимог у 8,6 %. Найбільше порушень встановлено у суб'єктів господарювання, що здійснюють торгівлю продовольчими товарами.

Як результат, за виявлені порушення притягнуто до адміністративної відповідальності 1 особу та направлено 5 приписів щодо усунення порушень вимог санітарного законодавства.

Варто зазначити, що більшість діючих суб’єктів господарювання свідомо та відповідально відносяться до дотримання карантинних заходів.

 

Записатись
Подати скаргу