Новини

01 Червень 10:49
Спеціалісти Хмільницького районного управління провели консультаційно-роз'яснювальну роботу щодо ремонту харчоблоку
Спеціалісти Хмільницького районного управління провели консультаційно-роз'яснювальну роботу щодо ремонту харчоблоку

За зверненням керівництва відділу освіти та спорту Козятинської міської ради та комунального закладу "Ліцей №5 Козятинської міської ради Вінницької області" спеціалісти Хмільницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели консультаційно-роз'яснювальну роботу щодо проведення ремонтних робіт на харчоблоці.

В ході візиту розглянули питання планування цехів (відділів); поточність технологічних процесів; облаштування обладнання та інвентаря (місця розміщення); створення умов для забезпечення виконання гігієнічних вимог працівниками та зменшення ризиків.

Під час аналізу поточного стану та оцінки можливого негативного впливу спеціалісти звернули увагу на недостатньо пропрацьовані моменти, зокрема щодо вентиляції, водопостачання та створення належних умов для зберігання одягу працівників харчоблоку та дітей.

Також присутнім наголосили на останніх змінах в законодавстві щодо перегляду меню відповідно сезонності.

По закінченню ремонтних робіт необхідно впорядкувати ведення записів, що стосуються безпечності харчових продуктів, зокрема внесенням змін до схематичних позначень, наказів, програм-передумов та аналізу небезпечних факторів.

 

 

 

Записатись
Подати скаргу