Новини

24 Травень 15:23
Спецалісти Держпродспоживслужби перевірили очисні споруди КП "Водоканал" у Могилеві-Подільському
Спецалісти Держпродспоживслужби перевірили очисні споруди КП "Водоканал" у Могилеві-Подільському

На виконання п. 3 Рішення РНБО України від 13.03.2020 р. №87/2020 "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", 23 травня 2023 року спеціалісти Могилів-Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області комісійно перевірили очисні споруди Могилів-Подільського міського комунального підприємства "Водоканал", що розташовані за межами с. Бронниця Могилів-Подільського району.

Очисні споруди обов'язково потрібні будь-якому підприємству і населеному пункту, щоб відходи від громадських, житлових, сільськогосподарських та виробничих об'єктів не потрапляли до навколишнього середовища в своєму початковому вигляді.

На території підприємства знаходяться інженерні споруди для очищення, знешкодження й знезараження господарсько-побутових стічних вод пропускною потужністю 11000 м³/добу, на час перевірки підприємство працює на ¼ пропускної потужності 2500 м³/добу. Комісією виявлено незначні недоліки в сфері знезараження стічної води та роботи відомчої лабораторії, яка контролює якість питної води, що подається населенню м. Могилів-Подільський.

За результатами заходу на адресу керівництва підприємства направлено пропозиції щодо усунення невідповідностей, виявлених в ході перевірки.

 

 

 

Записатись
Подати скаргу