Новини

02 Квітень 16:06
Про результати моніторингових обстежень транспортних засобів для перевезення пасажирів на території м. Вінниця
Про результати моніторингових обстежень транспортних засобів для перевезення пасажирів на території м. Вінниця

В березні поточного року фахівцями Вінницького міського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, спільно з представником КП "Муніципальна варта" Вінницької міської ради, були проведені моніторингові обстеження транспортних засобів (маршруток), які надають послуги з перевезення пасажирів на території м. Вінниця.

Всього було обстежено 46 маршруток: №1-А, 2-А, 14-А, 16-А, 17-А, 17-Б, 20-А, 22-А, 23-А, 28, 32.

На момент обстеження не у всіх маршрутках були наявні антисептики та нагадування про необхідність використання засобів індивідуального захисту поруч з пасажирськими дверима, не організоване проведення вологого прибирання перед кожним рейсом.

За результатами перевірок фахівцями Управління було складено 5 протоколів про адміністративне правопорушення. На адресу міського голови (в копії голові Асоціації ГО "Маршрут") та директора Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради направлені листи про результати моніторингу та необхідність сприяння в організації перевезення пасажирів маршрутками відповідно до вимог "Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19)", затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України 21.05.2020 №23.

Перевірки триватимуть.

 

Записатись
Подати скаргу