Новини

06 Березень 13:46
На Вінниччині Держпродспоживслужба, студенти та представники бізнесу обговорили особливості рекламного законодавства
На Вінниччині Держпродспоживслужба, студенти та представники бізнесу обговорили особливості рекламного законодавства

03 березня 2023 року на базі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ пройшла зустріч начальника Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Юлії Білик зі слухачами бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та представниками бізнесу м. Вінниця.

Юлія Білик ознайомила присутніх з основними напрямками діяльності Управління, головною метою діяльності якого є реалізація державної політики у галузі державного нагляду за дотриманням законодавства "Про захист прав споживачів", "Про рекламу", "Про забезпечення функціонування української мови як державної" та поділилась алгоритмом захисту прав споживачів у випадку їх порушення.

Особливо цінною та актуальною інформацією для присутніх стала презентація та розбір практичних кейсів, до якого мали змогу долучитись всі учасники заходу, які охоче висловлювали свої думки, ставили питання та отримували експертні змістовні відповіді.

Окрім того, Юлія Білик поділилася досвідом роботи відділу контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю і зазначила розміри штрафів, що можуть отримати суб'єкти господарювання, які нехтують дотриманням чинного законодавства.

Присутні погодилися з тим, що не варто ігнорувати законодавство, адже ми маємо бути свідомими громадянами. Зустріч пройшла досить продуктивно та була корисною і пізнавальною для усіх учасників.

 

 

Записатись
Подати скаргу