Новини

17 Грудень 11:56
На Вінниччині представники влади та підприємці обговорили шляхи формування сприятливого бізнес-середовища у регіоні
На Вінниччині представники влади та підприємці обговорили шляхи формування сприятливого бізнес-середовища у регіоні

16 грудня 2020 року відбулось засідання Регіональної ради підприємців при Вінницькій обласній державній адміністрації щодо обговорення напрямків співпраці органів місцевого самоврядування з підприємцями області та шляхів формування сприятливого бізнес-середовища в регіоні.

Участь у заході взяли: голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов, заступник голови Сергій Здітовецький, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Володимир Мережко, начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук.

В ході зустрічі представники бізнесу оголосили нагальні та хвилюючі питання щодо роботи підприємництва регіону в умовах пандемії та отримали компетентні відповіді, зокрема, Григорій Сидорук поінформував присутніх щодо здійснення контрольних заходів під час карантину.

У свою чергу, Сергій Борзов наголосив на готовності до конструктивного діалогу та вжиття заходів, які допоможуть обмежити негативний вплив на малий бізнес в умовах карантину, а також на всебічному сприянні у вирішенні нагальних питань бізнесу в рамках своїх повноважень.

 

Записатись
Подати скаргу