Новини

01 Квітень 12:53
На харчоблоках закладів освіти Держпродспоживслужба виявила неякісне масло солодковершкове
На харчоблоках закладів освіти Держпродспоживслужба виявила неякісне масло солодковершкове

Під час проведення заходів державного контролю харчоблоку комунального закладу Теплицької селищної ради "Залузький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів" та харчоблоку комунального закладу Теплицької селищної ради "Степанівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів" державними інспекторами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області виявлено масло солодковершкове селянське 73% жиру виробництва ВАТ "Турківський маслозавод" (Львівська область, м. Турка, вул. Січових Стрільців, 90), фасованого в пачки по 200г, дата виготовлення 08.02.2021р., яке викликало підозру.

Виробник, зазначений на маркуванні, в реєстрі потужностей операторів ринку, на які видано експлуатаційні дозволи, відсутній. На звернення до Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області отримано інформацію, що ВАТ "Турківський маслозавод" припинив функціонування у серпні 2003 року.

Головним державним інспектором Вінницької області прийнято рішення про вилучення з обігу вищевказаної партії масла. Про даний факт повідомлено Департамент освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації та відповідні матеріали передані до Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

 

Записатись
Подати скаргу