Новини

28 Вересень 15:09
56 перевірок та 16 протоколів - результат роботи фахівців Вінницького районного управління Держпродспоживслужби за минулий тиждень!
 56 перевірок та 16 протоколів - результат роботи фахівців Вінницького районного управління Держпродспоживслужби за минулий тиждень!

Спеціалістами Вінницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводиться щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики COVID-19.

Так, лише за минулий тиждень, з 21 по 26 вересня, фахівцями було здійснено 56 перевірок суб'єктів господарювання на предмет організації та дотримання протиепідемічних заходів, а саме:

  • закладів громадського харчування - 25, з них з порушеннями – 6;
  • продовольчих магазинів - 16, з них з порушеннями – 6;
  • непродовольчих магазинів - 7, з них з порушеннями – 1;
  • стоматологічні кабінети - 3, з них з порушеннями - 1;
  • перукарні - 3, з них з порушеннями - 1;
  • школи - 2, з них з порушеннями - 1.

Найпоширенішими виявились наступні порушення: не проводиться температурний скринінг працівників, відсутні запаси ЗІЗ (маски), персонал та відвідувачі у закладах перебувають без масок, відсутні ємності для збору ЗІЗ, відсутні дезінфікуючі засоби для прибирання.

Як результат, було складено 16 протоколів про адміністративні правопорушення.

 

 

Записатись
Подати скаргу