Новини

15 Січень 15:03
Зустріч з керівниками закладів загальної середньої освіти Вінницької області
Зустріч з керівниками закладів загальної середньої освіти Вінницької області

15 січня 2019 року на базі Вінницької академії неперервної освіти відбулася зустріч з керівниками закладів загальної середньої освіти області, під час якої обговорили актуальні питання дотримання вимог санітарного законодавства в організованих дитячих колективах.

Головний спеціаліст Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ольга Алевська ознайомила присутніх з санітарно-епідемічною ситуацією в Україні та, зокрема, у Вінницькій області. Відповіла на основні питання щодо організації безпечного та якісного харчування, питного режиму, належного медичного обслуговування школярів. Наголосила на необхідності дотримання санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму в школах та шкільних їдальнях. На прикладах розповіла про основні порушення повітряно-температурного режиму в класних кімнатах та кабінетах і наслідки недотримання дезінфекційного режиму. 

Зустріч пройшла цікаво, в атмосфері жвавої дискусії, поваги та взаєморозуміння.

Всі присутні отримали інформаційні матеріали та пам’ятки щодо організації роботи шкільного закладу, профілактики гострих респіраторних інфекцій та грипу, профілактики отруєнь грибами, профілактики педикульозу, ботулізму, туберкульозу, хвороби Боткіна тощо.

 

Записатись
Подати скаргу