Новини

30 Жовтня 12:20
Запроваджено карантинний режим по західному кукурудзяному жуку та американському білому метелику
Запроваджено карантинний режим по західному кукурудзяному жуку та американському білому метелику

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомляє, що за результатами проведених контрольних обстежень посівів кукурудзи спеціалістами управління фітосанітарної безпеки, відповідно до ст. 33 та 34 Закону України "Про карантин рослин", запроваджено карантинний режим по західному кукурудзяному жуку на території ПП "Агротал", смт. Браїлів Жмеринського району, на загальній площі 51,0 га, за розпорядженням Жмеринської районної державної адміністрації від 20 жовтня 2017 року №286.

Розпорядженням Калинівської районної державної адміністрації від 24 жовтня 2017 року №289 запроваджено карантинний режим у зв’язку з виявленням вогнищ американського білого метелика на багаторічних насадженнях земель Чернятинської сільської ради, с. Чернятин Калинівського району, загальною площею – 4,8 га.

У межах карантинних зон, в яких запроваджено карантинний режим в зв’язку з виявленням західного кукурудзяного жука та американського білого метелика, проводиться система фітосанітарних заходів з локалізації та ліквідації виявлених вогнищ шкідників.

 

Записатись
Подати скаргу