Новини

27 Жовтня 10:19
Відбулася лекція з питань щодо дотримання вимог санітарного законодавства в організованих дитячих колективах
Відбулася лекція з актуальних питань дотримання вимог санітарного законодавства в організованих дитячих колективах

26 жовтня 2017 року на базі Вінницької академії неперервної освіти відбулася лекція з актуальних питань щодо дотримання вимог санітарного законодавства в організованих дитячих колективах.

Головний спеціаліст відділу санепіднагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ольга Хутченко провела зустріч з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів області. Під час лекції були обговорені наступні питання: дотримання санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режимів в організованих дитячих колективах.

Фахівець розповіла про санітарно-епідемічну ситуацію в країні, наголосила на необхідності дотримання повітряно-температурного режиму в класних кімнатах та кабінетах. Зазначила, що категорично неприпустимо здавати в оренду будь-які приміщення шкіл. Висвітлила питання щодо якості та безпеки харчування учнів, дотримання дезінфекційного режиму у закладі.

Всі присутні отримали інформаційні матеріали та пам’ятки щодо організації роботи шкільного закладу, профілактики гострих респіраторних інфекцій та грипу, профілактики отруєнь грибами та ін..

 

Записатись
Подати скаргу