Новини

17 Вересень 10:47
Інформація щодо спалаху захворювання на гостру кишкову інфекцію в м. Козятин
Інформація щодо спалаху захворювання на гостру кишкову інфекцію в м. КозятинІнформація щодо спалаху захворювання на гостру кишкову інфекцію в м. Козятин

Станом на 08:00 годину ранку 17 вересня 2019 року в Козятинській центральній районній лікарні перебуває на стаціонарному лікуванні 37 дітей (з них одна дитина навчається в ЗОШ №3, одна - в ЗОШ № 9) та 5 дорослих осіб. 

В ході розслідування спалаху 12 вересня 2019 року проведено позапланове інспектування потужностей КТКП "Юність", яке здійснювало харчування дітей в ЗОШ №2,3,9 та комунальному навчальному закладі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 Козятинської міської ради Вінницької області".

За результатами позапланового інспектування потужностей КТКП "Юність", власника закладу притягнуто до адміністративної відповідальності, діяльність закладу тимчасово призупинена.

Для лабораторних досліджень відібрано 23 змиви з кухонного обладнання та посуду на харчоблоці КТКП "Юність", взято 2 проби питної води (КТКП "Юність" - 1 проба, ЗОШ №2 - 1 проба) та філе курячого сирого на харчоблоці КТКП "Юність".

Лабораторно на наявність збудників кишкових інфекцій та патогенний стафілокок обстежено працівників КТКП "Юність". Матеріал в роботі.

Розпорядженням начальника управління освіти та спорту Козятинської міської ради призупинено навчальний процес до 19 вересня в ЗОШ №2, 3. В ЗОШ №9 тимчасово припинено харчування дітей.

Проведення протиепідемічних заходів триває. Ситуація перебуває на контролі спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

 

Записатись
Подати скаргу